Merken

Ethnicraft
Ethnicraft® staat al ruim 15 jaar bekend als een pionier in ontwerp, productie en distributie in teak meubelen. De meubelen hebben een hedendaags en tijdloos design.
 
Ethnicraft® interieurmeubelen in teak roepen warmte en natuurlijkheid op door het gebruik van massief hout. Het teakhout wordt in zijn waarde gelaten, waardoor de meubelen een extra toets krijgen, met natuurlijke kleuren en nerven.
Ethnicraft
Castle Line

Deze prachtige collectie tuinmeubelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en laten u thuis genieten als een keizer. Door tijdig aankopen en vroegtijdig stockeren worden deze luxe tuinmeubelen verkocht aan de beste prijzen, rechtstreeks van de fabrikant naar klant.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn onze teak tuinsets zeer bestand tegen alle weersinvloeden en kunnen ze perfect blijven buitenstaan! Ook de Inox onderdelen in tafels en stoelen zijn gemaakt van echte inox 304 kwaliteit. De alu tafels zijn voorzien van een hoogwaardige powdercoating!

Castle Line
AeroCover

Aerocover tuinmeubelhoezen zijn ademend, waterbestendig, reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming tegen. Een Aerocover ademende tuinmeubelhoes verlengt de levensduur van uw tuinmeubelen. Houdt uw tuinmeubel als nieuw met deze unieke beschermhoezen.

AeroCover