x
Voor Belgische bestellingen, voeg nog <em style='color:red'><span class="price">€ 25,00</span></em> toe voor gratis verzending. <br> Voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de 250 euro.

All in House Service 5 jaar Fauteuil Leder Kit DHZ

124521
Protexx
Leveringstermijn:  Tussen 2 en 3 werkdagen

yes Showroom

Op voorraad

brand
Merk  Protexx
packaging
Verpakking  Doos
material
Materiaal  Vloeistof

Beschrijving

chevron-down chevron-up

All In House Service 5 Jaar Leder is jarenlang zorgeloos genieten van uw meubelen.

Waarom All in House kopen bij de aanschaf van uw nieuwe zitmeubel?

Simpel, daarmee krijgt u gegarandeerd jarenlang de beste aanvullende service op gebruiksproblemen èn de beste bescherming tegen vlekken!

Hoe werkt het?

Heel gemakkelijk! U koopt een nieuw zitmeubel in combinatie met de All in House Service. Bij levering wordt uw nieuwe zitmeubel voorzien van een hoogwaardig beschermingsproduct. Mocht er in het gebruik toch een vlek ontstaan dan staan de professionals van het Customer Care team volledig tot uw beschikking! Dit geldt niet alleen voor vlekken, maar ook voor andere gebruiksproblemen. De oplossing is maar één telefoongesprek bij u vandaan.

Servicegaranties:

Of je nou lekker aan het spelen bent met je kinderen of je huisdier, een pizza party organiseert of aan het Netflixen bent met een glas wijn, wij snappen dat je thuis zorgeloos wilt genieten van je nieuwe meubelen. Dit is geen probleem met de All in House service! Onze service dekt namelijk de meest voorkomende vlekken en problemen die kunnen ontstaan bij gebruik van je nieuwe meubel. Vlekken van dranken en etenswaren, zoals cola, wijn, spaghetti en soep en problemen bij gebruik zoals een afgebroken pootje, losgeraakte knopen en verbindingen of het inzakken van kussens vallen dus allemaal onder de All in House service.