x
Voor Belgische bestellingen, voeg nog <em style='color:red'><span class="price">€ 25,00</span></em> toe voor gratis verzending. <br> Voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de 250 euro.

Alu Kussenbox Roma Charcoal Mat 165cm x 80cm x H85cm

WPGES-97699
Cote d' Azur
Leveringstermijn:  Tussen 4 en 5 werkdagen

yes Showroom

Op voorraad

brand
Merk  Cote d' Azur
packaging
Verpakking  Doos
material
Materiaal  Aluminium
colour Kleur(en) 

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Onze aluminium opberg box Roma L WPGES-97699 van onze Cote d'Azur Collectie heeft een frame in poederlak en hierdoor is deze tuin kussenkist roestvrij. Door de 2 grote gasdrukveren voor het openen en sluiten van het stevige deksel is het gebruiksgemak absoluut gegarandeerd. 

Kleur frame: Charcoal Mat
Afmeting kussen box: 165cm breed x 80cm diep x 85cm hoog

De voornaamste kenmerken van onze aluminium tuinmeubelen in de Cote d'Azur Collectie zijn hun onderhoudsvriendelijke, duurzame eigentijdse stijl

Duurzaam aluminium in poederlak:
Aluminium is van nature roestbestendig en in combinatie met poederlak zorgt dit voor een langere levensduur van het frame. De poederlak biedt extra bescherming tegen alle weersomstandigheden. Het grote voordeel van aluminium is het lichte gewicht, echter door de lage dichtheid vormt dit een sterk, elastisch materiaal.

Onderhoudsvriendelijk:

Aluminium en poederlak zijn duurzame materialen die niet snel verslijten, dit betekend dat deze materialen lang meegaan zonder intensief onderhoud en zeer gemakkelijk schoon te maken zijn met water en zeep. Eenvoudig reinigen met een zachte borstel of doek kan voldoende zijn om vuil en aanslag te verwijderen.

Specificaties

chevron-down chevron-up
Main color Houtskool