x
Voor Belgische bestellingen, voeg nog <em style='color:red'><span class="price">€ 25,00</span></em> toe voor gratis verzending. <br> Voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de 250 euro.

Ceramica Medium Kamado Barbecue Boretti

WPOK-BORCERA-M
Boretti
Leveringstermijn:  Tussen 4 en 5 werkdagen

yes Showroom

Op voorraad

width
Breedte  118
depth
Diepte  80 cm
diameter
Diameter  36
height
Hoogte  110
brand
Merk  Boretti
packaging
Verpakking  Doos
material
Materiaal  Inox, Keramiek, Porselein geëmailleerd gietijzer, Gepoederlakt metaal
colour Kleur(en) 

Beschrijving

chevron-down chevron-up
Het unieke Boretti X-frame en de op maat gemaakte afwerking van de keramische behuizing maken de Boretti Ceramica Medium tot het middelpunt van uw tuin. Met deze hoogwaardige kamado barbecue kunt u met veel verschillende kooktechnieken experimenteren.
De hoogwaardige duurzame dikke keramische behuizing van de Boretti Ceramica Medium biedt een breed scala aan mogelijkheden. Dankzij het kooksysteem met meerdere niveaus, vier halvemaan-grills (twee gietijzeren en twee roestvrijstalen) en nauwkeurige temperatuurregeling bent u zeer flexibel. Een schot in de roos voor wie graag op culinair hoog niveau kookt.
Deze aansprekende kamado brengt u in de verleiding om alle kooktechnieken te gebruiken om het bereiden van een grigliata, barbecue naar een hoger niveau te tillen. Ceramica is uitermate geschikt voor het koken van low en slow gerechten, om te grillen, roken, stomen en bakken. Terwijl u grilt met een gesloten deksel, zorgt de ovale behuizing voor isolatie en reflectie en houdt deze de warmte en hete lucht langdurig vast. Hierdoor gebruikt u minder houtskool, wat het een duurzaam alternatief maakt voor gewone barbecues.
Met de twee halvemaanvormige deflectorplaten kunt u directe en indirecte verwarmingszones creëren, maar ook maar de helft van de barbecue gebruiken. U zult versteld staan van de sappigheid en knapperigheid van uw gerechten.

Ontdek nieuwe kookmogelijkheden en til uw culinaire kunsten naar een hoger niveau!

Specificaties:
2 halve maan deflectorplaten en roosters
2 halve maan gietijzeren roosters
2 halve maan roestvrij stalen roosters
Verwijderbare aslade

Soort brandstof:
Houtskool

Specificaties

chevron-down chevron-up
Main color Antraciet