x
Voor Belgische bestellingen, voeg nog <em style='color:red'><span class="price">€ 25,00</span></em> toe voor gratis verzending. <br> Voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de 250 euro.

Imperatore Nero Gasbarbecue Met 4 Branders Boretti

WPOK-IMPER4B
Boretti
Leveringstermijn:  Tussen 4 en 5 werkdagen

yes Showroom

Bijna uitverkocht

width
Breedte  146
depth
Diepte  67 cm
height
Hoogte  127
brand
Merk  Boretti
packaging
Verpakking  Doos
material
Materiaal  Inox, Gepoederlakt metaal
colour Kleur(en) 

Beschrijving

chevron-down chevron-up
Het paradepaardje van Boretti, de Imperatore Nero gasbarbecue, heeft een wonderbaarlijk elegant design en is een echte krachtpatser met vier krachtige branders, een ingebouwde infrarood-achterbrander én gegoten messing zijbrander. Deze buitenkeuken heeft op maat gemaakte verlichte Boretti-knoppen met geïntegreerde verlichting en een uniek zwart geborstelde afwerking. De hoogwaardige onderdelen en materialen worden standaard geleverd met 10 jaar premium garantie.
De Boretti Imperatore 4B heeft vier krachtige 4,3 kW hoofdbranders die uw vlees dichtschroeien, een mooie korst geven en het van binnen sappig houden, waardoor uw gerechten naar een hoger niveau getild worden. Hij heeft ook een infraroodbrander die extra warmte genereert voor het aanbraden van vlees of slow gekookte-gerechten op de optionele rotisserie. Het snelle aanpassingsvermogen zorgt ervoor dat u spontaan uw vrienden en familie kan overhalen om te blijven eten.
U kunt de warmte in elke sectie regelen en tegelijkertijd verschillende gerechten bereiden met diverse technieken. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld door de gegoten zijbrander die ook bekend staat om zijn warmtebehoud.

Ontdek nieuwe kookmogelijkheden en til uw culinaire kunsten naar een hoger niveau!

Specificaties:
4 x brander
1 x infrarood achterbrander
1 x zijbrander
2 x inoxen grillroosters
De robuuste stalen wanden en de hittebestendige handvatten.

Soort brandstof:
Gasfles

Specificaties

chevron-down chevron-up
Main color Zwart