x
Voor Belgische bestellingen, voeg nog <em style='color:red'><span class="price">€ 25,00</span></em> toe voor gratis verzending. <br> Voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de 250 euro.

Interieurtafel Metropole 225cm x 95cm x 78cm Recup Teak Hout Met Zwart Metalen Boemerang Frame

WPDTP-MP204733
DTP Interiors
Leveringstermijn:  Tussen 1 en 2 weken

yes Showroom

Bijna uitverkocht

width
Breedte  95
depth
Diepte  225 cm
height
Hoogte  78
brand
Merk  DTP Interiors
packaging
Verpakking  Doos
material
Materiaal  Geborstelde Teak, Metaal
colour Kleur(en) 

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Deze unieke interieurtafel in gerecycleerd teakhout 225cm x 95cm x H78cm komt uit de Soho collectie van DTP Home - WPDTP-MP204733
Deze massief teakhouten interieurtafel heeft een rechthoekig bovenblad gecombineerd met een schuine, verjongde zwarte rand. Het licht verweerde en gerecycleerd teakhouten tafelblad in combinatie met een taps naar beneden lopend zwart metalen onderstel in boemerangvorm benadrukt een moderne, stoere industriële look. Door de verweerde uitstraling komt de warme textuur van het teakhout nog meer tot zijn recht. Het contrast met het zwart metalen onderstel benadrukt een apart en uitgesproken decoractief meubel. Aangezien teakhout een oliehoudende houtsoort is en het hout volledig naturel verwerkt wordt, vraagt het op zich weinig onderhoud. 

De voornaamste voordelen van onze teakhouten meubelen uit de Soho Collectie van DTP-Home zijn hun onderhoudsvriendelijke, duurzame natuurlijke kenmerken:

Natuurlijke schoonheid:
Teakhout heeft een warme en rijke uitstraling, met een natuurlijk rustige nerfpatroon dat elk meubelstuk uniek maakt. Het hout heeft een warme honingachtige, goudbruine kleur, die met de tijd een aantrekkelijke patina oplevert.

Duurzaamheid:
Teak hout is een oliehoudende houtsoort en staat bekend om zijn duurzaamheid. Hierdoor is deze zeer geschikt voor binnen- en buitengebruik en kan het gedurende vele jaren meegaan. Onze meubelstukken zijn gemaakt van stevig midden-stam hout die aan een strenge selectie onderworpen werd.

Onderhoudsvriendelijk:
Over het algemeen vereist teakhout weinig onderhoud. Echter adviseren we het gebruik van een transparante Teakshield 60004 om het hout en de uitstraling van uw meubel extra te beschermen tegen kleine gebruiksongelukjes, vlekken van etensresten en dergelijke. We raden aan om het teakhout minstens 1x per jaar te behandelen.

Link:
Teakshield

Specificaties

chevron-down chevron-up
Main color Teak