x
Voor Belgische bestellingen, voeg nog <em style='color:red'><span class="price">€ 25,00</span></em> toe voor gratis verzending. <br> Voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de 250 euro.

Organus Salontafel Large Naturel Teak Recup Hout Met Zwart Metalen Frame 40cm x 83cm x H61cm

WPDTP-HI301180
DTP Interiors
Leveringstermijn:  Tussen 4 en 5 werkdagen

yes Showroom

Op voorraad

brand
Merk  DTP Interiors
packaging
Verpakking  Doos
material
Materiaal  Geborstelde Teak, Metaal
colour Kleur(en) 

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Deze organische set salontafels in gerecycleerd teakhout komt uit de collectie van DTP Home - WPDTP-HI301180. Deze massief teakhouten salontafels hebben een organische vorm en een schuine, verjongde zwarte rand. Het licht verweerde en gerecycleerd teakhouten tafelblad in combinatie met een zwart metalen onderstel is een samenspel van een esthetisch kleurcontrast welke helemaal past in de huidige " Mix and Match " trends. Aangezien teakhout een oliehoudende houtsoort is en het hout volledig naturel verwerkt wordt, vraagt het op zich weinig onderhoud. 

Set omvat:
- 1 x salontafel 69cm x 51cm x H35cm
- 1 x salontafel 83cm x 61cm x H40cm

De voornaamste voordelen van onze teakhouten meubelen uit de collectie van DTP-Home zijn hun onderhoudsvriendelijke, duurzame natuurlijke kenmerken:

Natuurlijke schoonheid:
Teakhout heeft een warme en rijke uitstraling, met een natuurlijk rustige nerfpatroon dat elk meubelstuk uniek maakt. Het hout heeft een warme honingachtige, goudbruine kleur, die met de tijd een aantrekkelijke patina oplevert.

Duurzaamheid:
Teak hout is een oliehoudende houtsoort en staat bekend om zijn duurzaamheid. Hierdoor is deze zeer geschikt voor binnen- en buitengebruik en kan het gedurende vele jaren meegaan. Onze meubelstukken zijn gemaakt van stevig midden-stam hout die aan een strenge selectie onderworpen werd.

Onderhoudsvriendelijk:
Over het algemeen vereist teakhout weinig onderhoud. Echter adviseren we het gebruik van een transparante Teakshield 60004 om het hout en de uitstraling van uw meubel extra te beschermen tegen kleine gebruiksongelukjes, vlekken van etensresten en dergelijke. We raden aan om het teakhout minstens 1x per jaar te behandelen.

Link:
Teakshield

Specificaties

chevron-down chevron-up
Main color Teak