x
Voor Belgische bestellingen, voeg nog <em style='color:red'><span class="price">€ 25,00</span></em> toe voor gratis verzending. <br> Voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de 250 euro.

SmokeFire EX6 GBS Black Houtgestookte Pelletbarbecue

BBQ23511004
Weber
Leveringstermijn:  Tussen 4 en 5 werkdagen

yes Showroom

Bijna uitverkocht

width
Breedte  140
depth
Diepte  84 cm
height
Hoogte  119
brand
Merk  Weber
packaging
Verpakking  Doos
material
Materiaal  Porselein geëmailleerd ijzer
colour Kleur(en) 

Beschrijving

chevron-down chevron-up
De Weber SmokeFire is een echte allround BBQ met een temperatuurbereik van 95-315°C. Je kunt er biefstuk mee dichtschroeien, maar ook brisket mee roken, taarten mee bakken en alles daartussenin. De echte houtsmaak zorgt ervoor dat jouw favoriete recepten nog beter smaken dan voorheen. Het grote grillrooster (6,370cm²) dat plaats biedt aan een maaltijd voor 8 personen, geeft je de vrijheid om te kiezen tussen direct en indirect grillen. SmokeFire wordt geleverd met onze toonaangevende Weber Connect stap-voor-stap barbecue-assistent die koppelt met je smartphone om meldingen te sturen van wanneer het tijd is om te draaien en te serveren. Het Gourmet BBQ System (GBS) grillrooster transformeert de SmokeFire in een multifunctionele barbecue met een breed scala aan GBS accessoires zoals een pizzasteen, Sear Grate, Dutch oven en nog veel meer. Weber's exclusieve porselein geëmailleerde afwerking creëert zowel een elegante look en is bestand tegen de zwaarste omstandigheden, terwijl roest en barsten worden voorkomen. Met de grote vultrechter en schuine vijzel kun je gerust uren door grillen en roken zonder dat de pellets vastlopen.

Specificaties:
All-round barbecue met een temperatuurbereik van 95-315°C om te schroeien, braden, bakken en roken
Weber Connect Technologie maakt van de SmokeFire een Smart Barbecue en koppelt deze aan een app, die je assistentie biedt om jouw gerechten vanaf elke locatie te controleren
Groot grilloppervlak met dubbele grillzones om voor maar liefst 8 personen tegelijk te kunnen koken.
Elegant, roest- en barstvrij uiterlijk dankzij de kenmerkende porselein-emaille afwerking van Weber.
SmokeBoost functie voor die onvergetelijke echt houtgestookte, rokerige smaak.
Het Easy-Clean systeem van SmokeFire leidt as en vet naar beneden in een uitneembare lade, waardoor er geen vieze vetemmer meer nodig is.
Gourmet BBQ System (GBS) maakt SmokeFire de meest functionele barbecue dankzij de mogelijkheden van een breed assortiment aan accessoires.
Duurzame grillroosters, Flavorizer bars en een zijtafel van roestvrij staal.
Direct barbecueën op hoge temperatuur is mogelijk door onze unieke vorm van Flavorizer bars.
100% natuurlijke hardhouten pellets speciaal gemaakt voor Smokefire om een authentieke houtsmaak te leveren.
Inclusief vleessensor en gereedschapshaken

Soort brandstof:
Houtgestookte pelletbarbecue

Specificaties

chevron-down chevron-up
Main color Zwart