x
Voor Belgische bestellingen, voeg nog <em style='color:red'><span class="price">€ 25,00</span></em> toe voor gratis verzending. <br> Voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de 250 euro.

Teak Barkruk Hermosa 40cm x 40cm x H50cm - Recuperatie Teak

WPGES-99968
Cote d' Azur
Leveringstermijn:  Tussen 4 en 5 werkdagen

yes Showroom

Op voorraad

width
Breedte  40
depth
Diepte  50 cm
height
Hoogte  40
brand
Merk  Cote d' Azur
packaging
Verpakking  Doos
material
Materiaal  Geborstelde Teak
colour Kleur(en) 

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Stoere, zware volhouten zitkruk Hermosa in recuperatie teakhout uit de Cote d'Azur Collectie. Deze teak tafelkruk is afgewerkt in verfijnde en uitgeselecteerd en gerecupereerd teak hout. Dit gecombineerd met ons vakmanschap garandeert een duurzaam en kwalitatief meubelstuk voor vele jaren onderhoudsvriendelijk gebruik. Aangezien teakhout een oliehoudende houtsoort is en het hout volledig naturel verwerkt wordt, vraagt het op zich weinig onderhoud.

Kleur frame: Recuperatie Teak
Kleur top: Recuperatie Teak

De voornaamste kenmerken van onze meubelen uit de Cote d'Azur Collectie zijn hun onderhoudsvriendelijke, duurzame eigentijdse stijl

Duurzaam teak hout:
Teak hout is een oliehoudende hardhoutsoort en staat bekend om zijn duurzaamheid. Hierdoor is deze zeer geschikt voor binnen- en buitengebruik en kan het gedurende vele jaren meegaan. Onze meubelstukken zijn gemaakt van stevig midden-stam hout die aan een strenge selectie onderworpen werd.

Onderhoudsvriendelijk:

Teak hardhout zijn duurzame materialen die niet snel verslijten, dit betekend dat deze materialen lang meegaan zonder intensief onderhoud en zeer gemakkelijk schoon te maken zijn met water en zeep. Eenvoudig reinigen met een zachte borstel of doek kan voldoende zijn om vuil en aanslag te verwijderen.

Specificaties

chevron-down chevron-up
Main color Teak