x
Voor Belgische bestellingen, voeg nog <em style='color:red'><span class="price">€ 25,00</span></em> toe voor gratis verzending. <br> Voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de 250 euro.

Alu Lounge Set Aragon Charcoal Mat Met Teak Top + Rope Zwart Met Kussens Kleur Donker Grijs Olefin

WPGES-97441
Cote d' Azur
Leveringstermijn:  Tussen 4 en 5 werkdagen

yes Showroom

Bijna uitverkocht

width
Breedte  254
depth
Diepte  151 cm
height
Hoogte  68
brand
Merk  Cote d' Azur
packaging
Verpakking  Doos
material
Materiaal  Teak, Aluminium, Olefin Stof, Koord
colour Kleur(en) 

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Fijn afgewerkte lounge Aragon Hoeklounge - Alu Frame Charcoal Mat + Teak Top - Zwarte Kussens Sunproof Olefin 240 uit de Cote d'Azur Collectie uitstraalt! Deze lounge heeft een aluminium frame in poederlak afgewerkt met teakhouten zijtafels omrand met aluminium kader en voorzien van premium comfortabele Olefin Sunproof zit&rug kussens.  De rugleuning van deze design lounge is voorzien van zwarte koord

Kleur frame: Charcoal Mat
Kleur textiel: Donkergrijs- Olefin Sunproof
Kleur top: Teak
Set omvat:
- 1x Open 2-zit + Longchair met zijtafel 254cm x 151cm x H68cm
- 1x Salontafel 100cm x 50cm x H30cm

De voornaamste kenmerken van onze loungemeubelen uit de Cote d'Azur Collectie zijn hun onderhoudsvriendelijke, duurzame eigentijdse stijl

Duurzaam aluminium in poederlak:
Aluminium is van nature roestbestendig en in combinatie met poederlak zorgt dit voor een langere levensduur van het frame. De poederlak biedt extra bescherming tegen alle weersomstandigheden. Het grote voordeel van aluminium is het lichte gewicht, echter door de lage dichtheid vormt dit een sterk, elastisch materiaal.

Duurzaam teak hout:
Teak hout is een oliehoudende hardhoutsoort en staat bekend om zijn duurzaamheid. Hierdoor is deze zeer geschikt voor binnen- en buitengebruik en kan het gedurende vele jaren meegaan. Onze meubelstukken zijn gemaakt van stevig midden-stam hout die aan een strenge selectie onderworpen werd.

Onderhoudsvriendelijk:

Aluminium in poederlak en teak hardhout zijn duurzame materialen die niet snel verslijten, dit betekend dat deze materialen lang meegaan zonder intensief onderhoud en zeer gemakkelijk schoon te maken zijn met water en zeep. Eenvoudig reinigen met een zachte borstel of doek kan voldoende zijn om vuil en aanslag te verwijderen.

Specificaties

chevron-down chevron-up
Main color Antraciet