x
Voor Belgische bestellingen, voeg nog <em style='color:red'><span class="price">€ 25,00</span></em> toe voor gratis verzending. <br> Voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de 250 euro.

Cosmo TV Wandelement Hangrek 180cm x 40cm x H43cm Recup Teak Hout Met Zwart Metalen Frame

WPDTP-CS606200
DTP Interiors
Leveringstermijn:  Tussen 1 en 2 weken

yes Showroom

Bijna uitverkocht

width
Breedte  180
depth
Diepte  40 cm
height
Hoogte  43
brand
Merk  DTP Interiors
packaging
Verpakking  Doos
material
Materiaal  Geborstelde Teak, Metaal
colour Kleur(en) 

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Maak je eigen TV-wand of een wandmeubel waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn, dat is waar de Cosmo TV-Wall uit de collectie van DTP-Home voor staat !

Een grote muur of kleine Tv-hoek? 
Een wandmeubel in de leefruimte, slaapkamer, inkomhal of keuken? 
Het kan allemaal met de multifunctionele items van de Cosmo Wall Units!!

Je stelt deze TV-wand of wandmeubel zelf naar eigen wens samen, alle items kunnen individueel besteld en gecombineerd worden, hierdoor zijn de mogelijkheden werkelijk onbeperkt en bepaal je zelf de look en meubelcombinaties. Het licht verweerde en gerecycleerd teakhout in samenspel met een zwart metalen frame benadrukt een moderne, uitgesproken look. Door de verweerde uitstraling komt de warme textuur van het teakhout nog meer tot zijn recht. Aangezien teakhout een oliehoudende houtsoort is en het hout volledig naturel verwerkt wordt, vraagt het op zich weinig onderhoud. 

Bekijk enkele voorbeelden van mogelijke combo's in het foto overzicht!!

De voornaamste voordelen van onze teakhouten meubelen uit de collectie van DTP-Home zijn hun onderhoudsvriendelijke, duurzame natuurlijke kenmerken:

Natuurlijke schoonheid:
Teakhout heeft een warme en rijke uitstraling, met een natuurlijk rustige nerfpatroon dat elk meubelstuk uniek maakt. Het hout heeft een warme honingachtige, goudbruine kleur, die met de tijd een aantrekkelijke patina oplevert.

Duurzaamheid:
Teak hout is een oliehoudende houtsoort en staat bekend om zijn duurzaamheid. Hierdoor is deze zeer geschikt voor binnen- en buitengebruik en kan het gedurende vele jaren meegaan. Onze meubelstukken zijn gemaakt van stevig midden-stam hout die aan een strenge selectie onderworpen werd.

Onderhoudsvriendelijk:
Over het algemeen vereist teakhout weinig onderhoud. Echter adviseren we het gebruik van een transparante Teakshield 60004 om het hout en de uitstraling van uw meubel extra te beschermen tegen kleine gebruiksongelukjes, vlekken van etensresten en dergelijke. We raden aan om het teakhout minstens 1x per jaar te behandelen.

Link:
Teakshield

Specificaties

chevron-down chevron-up
Main color Teak