x
Voor Belgische bestellingen, voeg nog <em style='color:red'><span class="price">€ 25,00</span></em> toe voor gratis verzending. <br> Voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de 250 euro.

Fratello 2.0 Houtskool Barbecue Boretti

WPOK-BORFRAT2.0
Boretti
Leveringstermijn:  Tussen 4 en 5 werkdagen

yes Showroom

Op voorraad

width
Breedte  81
depth
Diepte  52 cm
height
Hoogte  104
brand
Merk  Boretti
packaging
Verpakking  Doos
material
Materiaal  Gepoederlakt metaal
colour Kleur(en) 

Beschrijving

chevron-down chevron-up
De Boretti Fratello 2.0 is een populair houtskoolmodel, omdat de barbecue weinig ruimte in beslag neemt en uitstekende resultaten behaalt. Het is eigenlijk het kleine broertje van onze krachtpatser de Barilo; een kleiner formaat maar met tal van functionaliteiten. De barbecue heeft twee gietijzeren grillroosters, twee kolenrekken en een grote kolen opvangbak. Door de verbeterde luchtinlaat is het nog makkelijker de Fratello op de juiste temperatuur te krijgen en te houden.
In de deksel zit een handige geïntegreerde thermometer om bij te houden hoe warm de binnentemperatuur van de barbecue is. Het design is stoer en uniek door de verschillende merkaccenten. Daarnaast is de Fratello uitermate geschikt voor direct- en indirect grillen. Houdt u van de klassieke houtskoolbarbecue en de daarbij behorende sfeer, maar dan wel uitgevoerd in een modern jasje? Dan is de Boretti Fratello 2.0 jouw ideale mini keuken in barbecue vorm!

Specificaties:
2 x gietijzeren grillroosters.
2 x kolenmanden.
De robuuste stalen wanden en de hittebestendige handvatten.

Soort brandstof:
Houtskool en/of briketten

Specificaties

chevron-down chevron-up
Main color Zwart