x
Voor Belgische bestellingen, voeg nog <em style='color:red'><span class="price">€ 25,00</span></em> toe voor gratis verzending. <br> Voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de 250 euro.

Teak Ligbed Oxford 1 knik

WPGES-99127
Cote d' Azur
Leveringstermijn:  Tussen 4 en 5 werkdagen

yes Showroom

Bijna uitverkocht

width
Breedte  63
depth
Diepte  198 cm
height
Hoogte  38
brand
Merk  Cote d' Azur
packaging
Verpakking  Doos
material
Materiaal  Teak
colour Kleur(en) 

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Massief teakhouten ligbed Oxford 1 knik met verstelbare rug uit de Cote d'Azur Collection is voorzien van 2 wielen om de teaklounger gebruiksvriendelijk te verplaatsen en heeft een aan de beide zijden een uitschuifbaar plankje, ideaal om je cocktail of E-tablet te plaatsen. De verstelbare rugleuning biedt de gebruiker de mogelijkheid om de juiste zit of ligpositie naar eigen wens te kiezen. Uw keuze voor massief A-kwaliteit teakhout in combinatie met ons vakmanschap garandeert een duurzaam en kwalitatief meubelstuk voor vele jaren onderhoudsvriendelijk gebruik. Door de natuurlijke oliën aanwezig in het teakhout is dit tuinmeubel uitermate bestand tegen verschillende weersomstandigheden waardoor het een ideale keuze is voor buitengebruik. Of het nu zonnig, regenachtig of vochtig is, uw teakhouten lounger behoudt zijn integriteit en blijft er prachtig uitzien. 

De voornaamste voordelen van onze teakhouten ligbedden in de Cote d'Azur Collectie zijn hun onderhoudsvriendelijke, duurzame natuurlijke schoonheid:

Natuurlijke schoonheid:
Teakhout heeft een warme en rijke uitstraling, met een natuurlijk rustige nerfpatroon dat elk meubelstuk uniek maakt. Het hout heeft een warme honingachtige, goudbruine kleur die met de tijd kan vergrijzen, wat een aantrekkelijke patina oplevert.

Duurzaamheid:
Teak hout is een oliehoudende houtsoort en staat bekend om zijn duurzaamheid. Hierdoor is deze zeer geschikt voor buitengebruik en kan het gedurende vele jaren meegaan. Onze meubelstukken zijn gemaakt van stevig midden-stam hout die aan een strenge selectie onderworpen werd.

Weerbestendigheid:
Teakhout bevat natuurlijke oliën die helpen bij het beschermen tegen de natuur elementen. Dit maakt het bestand tegen regen, zonlicht en extreme temperaturen, waardoor dit hout ideaal is om te verwerken tot buitenmeubilair dat het hele jaar door buiten kan worden gelaten.

Onderhoudsvriendelijk:
Over het algemeen vereist teakhout weinig onderhoud. Sommige mensen verkiezen de natuurlijke vergrijzing van het hout, terwijl anderen de oorspronkelijke kleur willen behouden door regelmatig een UV-blokker aan te brengen. Zie via onderstaande links welke onderhoud- en kleur beschermende producten we hiervoor aanbieden:

LINK: 
Teakshield
Teak colorprotector
Teak cleaner

Specificaties

chevron-down chevron-up
Main color Teak