x
Voor Belgische bestellingen, voeg nog <em style='color:red'><span class="price">€ 25,00</span></em> toe voor gratis verzending. <br> Voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de 250 euro.

Alu Stapelstoel Bologna White Mat - Light Grey Textilene

WPGA-91180
Garden Prestige
Leveringstermijn:  Tussen 4 en 5 werkdagen

yes Showroom

Op voorraad

brand
Merk  Garden Prestige
packaging
Verpakking  Schuimfolie
material
Materiaal  Aluminium
colour Kleur(en) 

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Onze aluminium stapelstoel Bologna WPGA-91180 van onze Garden Prestige Collectie heeft een frame in poederlak met een geweven textilene rugleuning en zitting, tevens voorzien van een armleuning. Door het gebruik van aluminium in poederlak is deze stoel roestvrij, de geweven all weather textilene is ademend en zorgt voor een aangename comfortabele zitting. De ergonomische rug volgt de natuurlijke contouren van het lichaam en in combinatie met de armleuning zorgt dit voor een uitstekend zitcomfort. Het stevige stapelbaar ontwerp verhoogt het gebruiksgemak en werkt ruimtebesparend.

Kleur frame: Wit
Kleur textilene: Lichtgrijs
Armleuning: Wit

De voornaamste kenmerken van onze aluminium stapelstoelen in de Garden Prestige Collectie is hun onderhoudsvriendelijke, duurzame eigentijdse stijl

Duurzaam aluminium in poederlak:
Aluminium is van nature roestbestendig en in combinatie met poederlak zorgt dit voor een langere levensduur van het frame. De poederlak biedt extra bescherming tegen alle weersomstandigheden. Het grote voordeel van aluminium is het lichte gewicht, echter door de lage dichtheid vormt dit een sterk, elastisch materiaal.

Duurzame Taiwanese luxe textilene:
Onze Taiwanese NonTex textilene is een luxueze zacht aanvoelende polyesterstof voorzien van een PVC-coating. Door zijn strakke wevingsdichtheid van 1 op 1 en gepolierde lasnaden op het einde van de weving onderscheidt deze NonTex zich tegenover alle anderen op de markt. Hierdoor is onze soft touch textilene zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk, gemakkelijk te reinigen en bovendien uitermate bestand tegen alle weersomstandigheden, dit garandeert vele jaren gebruiksplezier van al uw buitenmeubelen.

Onderhoudsvriendelijk:
Aluminium in poederlak en NonTex textilene zijn duurzame materialen die niet snel verslijten, dit betekend dat deze materialen lang meegaan zonder intensief onderhoud en zeer gemakkelijk schoon te maken zijn met water en zeep. Eenvoudig reinigen met een zachte borstel of doek kan voldoende zijn om vuil en aanslag te verwijderen.

Specificaties

chevron-down chevron-up
Main color Wit