x
Voor Belgische bestellingen, voeg nog <em style='color:red'><span class="price">€ 25,00</span></em> toe voor gratis verzending. <br> Voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de 250 euro.

Teak Lounge Set Laval 2x1-zit + 1x2-zit+ Set/2 Salontafels - Kussens Sunproof Light Grey

WPGES-97442
Cote d' Azur
Leveringstermijn:  Tussen 4 en 5 werkdagen

yes Showroom

Bijna uitverkocht

brand
Merk  Cote d' Azur
packaging
Verpakking  Doos
material
Materiaal  Teak, Olefin Stof
colour Kleur(en) 

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Prachtige vol teakhouten sofa lounge set Laval Full Teak - Grijze kussens Sunproof Olefin 240 uit de Cote d'Azur Collectie. Deze sofa lounge afgewerkt in een verfijnde  A-kwaliteit teak hout is voorzien van premium comfortabele Olefin Sunproof zit&rug kussens. Dit gecombineerd met ons vakmanschap garandeert een duurzaam en kwalitatief meubelstuk voor vele jaren onderhoudsvriendelijk gebruik. Aangezien teakhout een oliehoudende houtsoort is en het hout volledig naturel verwerkt wordt, vraagt het op zich weinig onderhoud.

Kleur frame: Teak
Kleur textiel: Grijs - Olefin Sunproof
Kleur top: Teak
Set omvat:
- 1x 2-zit 201cm x 79cm x H70cm
- 2x 1-zit 71cm x 79cm x H70cm
- 1x Salontafel Dia 60cm x H35cm
- 1x Salontafel Dia 80cm x H30cm

De voornaamste kenmerken van onze loungemeubelen uit de Cote d'Azur Collectie zijn hun onderhoudsvriendelijke, duurzame eigentijdse stijl

Duurzaam teak hout:
Teak hout is een oliehoudende hardhoutsoort en staat bekend om zijn duurzaamheid. Hierdoor is deze zeer geschikt voor binnen- en buitengebruik en kan het gedurende vele jaren meegaan. Onze meubelstukken zijn gemaakt van stevig midden-stam hout die aan een strenge selectie onderworpen werd.

Onderhoudsvriendelijk:

Olefin stoffen en teak hardhout zijn duurzame materialen die niet snel verslijten, dit betekend dat deze materialen lang meegaan zonder intensief onderhoud en zeer gemakkelijk schoon te maken zijn met water en zeep. Eenvoudig reinigen met een zachte borstel of doek kan voldoende zijn om vuil en aanslag te verwijderen.

Specificaties

chevron-down chevron-up
Main color Teak