x
Voor Belgische bestellingen, voeg nog <em style='color:red'><span class="price">€ 25,00</span></em> toe voor gratis verzending. <br> Voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de 250 euro.

Teak Loungeset Casablanca 1x2-Zit + 2x1-Zit + S/2 Coffeetables Recup Teak Met Zit en Rugkussens Sunbrella Heritage Leaf - Quickdry

SET-CASA-HL
Cote d' Azur
Leveringstermijn:  Tussen 4 en 5 werkdagen

yes Showroom

Tijdelijk niet beschikbaar

brand
Merk  Cote d' Azur
packaging
Verpakking  Doos
material
Materiaal  Geborstelde Teak, Sunbrella Stof
colour Kleur(en) 

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Prachtige vol teakhouten sofa lounge set Casablanca Full Teak - Heritage Leaf Sunbrella kussens uit de Cote d'Azur Collectie. Deze teak sofa lounge afgewerkt in een verfijnde recuperatie teak hout is voorzien van premium comfortabele quickdry foam zit&rug kussens overtrokken met de befaamde Sunbrella buitenstof. Dit gecombineerd met ons vakmanschap garandeert een duurzaam en kwalitatief meubelstuk voor vele jaren onderhoudsvriendelijk gebruik. Aangezien teakhout een oliehoudende houtsoort is en het hout volledig naturel verwerkt wordt, vraagt het op zich weinig onderhoud.

Kleur frame: Recuperatie teak
Kleur textiel: Bladgroen - Sunbrella Outdoor
Kleur top: Teak
Set omvat:
- 1x 2-zit 150cm x 70cm x H70cm
- 2x 1-zit 80cm x 70cm x H70cm
- 1x Salontafel Dia 50cm x H38cm
- 1x Salontafel Dia 60cm x H41cm
INTERESSANT: De 1- en 3-zit kan ook apart (bij) besteld worden, neem contact met ons op indien gewenst!

De voornaamste kenmerken van onze loungemeubelen uit de Cote d'Azur Collectie zijn hun onderhoudsvriendelijke, duurzame eigentijdse stijl

Duurzaam teak hout:
Teak hout is een oliehoudende hardhoutsoort en staat bekend om zijn duurzaamheid. Hierdoor is deze zeer geschikt voor binnen- en buitengebruik en kan het gedurende vele jaren meegaan. Onze meubelstukken zijn gemaakt van stevig midden-stam hout die aan een strenge selectie onderworpen werd.

Onderhoudsvriendelijk:

Teak hardhout en Sunbrella Outdoor stoffen zijn duurzame materialen die niet snel verslijten, dit betekend dat deze materialen lang meegaan zonder intensief onderhoud en zeer gemakkelijk schoon te maken zijn met water en zeep. Eenvoudig reinigen met een zachte borstel of doek kan voldoende zijn om vuil en aanslag te verwijderen.

Specificaties

chevron-down chevron-up
Main color Teak