x
Voor Belgische bestellingen, voeg nog <em style='color:red'><span class="price">€ 25,00</span></em> toe voor gratis verzending. <br> Voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de 250 euro.

Teak Menorca Designstoel Licht Geborsteld + Rope en Kussen Kleur Ecru

WPGES-99994
Cote d' Azur
Leveringstermijn:  Tussen 4 en 5 werkdagen

yes Showroom

Op voorraad

width
Breedte  47
depth
Diepte  57 cm
height
Hoogte  84
brand
Merk  Cote d' Azur
packaging
Verpakking  Doos
material
Materiaal  Geborstelde Teak, Olefin Stof, Koord
colour Kleur(en) 

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Deze prachtige teakhouten tuinstoel in recuperatie teak Menorca Full Teak - Naturel Viro Wicker - Olefin Sunproof Ecru kussen uit de Cote d'Azur Collectie. Deze Bohemian aanvoelende teak tuinstoel is afgewerkt in een verfijnt recup teak hout gecombineerd met een zit en rug in Viro wicker vlechtwerk. Tevens voorzien van een comfortabel en snel drogend zitkussen in Olefin Sunproof buitenstof. Dit gecombineerd met ons vakmanschap garandeert een duurzaam en kwalitatief meubelstuk voor vele jaren onderhoudsvriendelijk gebruik. Aangezien teakhout een oliehoudende houtsoort is en het hout volledig naturel verwerkt wordt, vraagt het op zich weinig onderhoud.

Kleur frame: Recuperatie teak
Kleur textiel: Ecru - Sunproof Outdoor
Kleur wicker draad: Viro naturel

De voornaamste kenmerken van onze tuinmeubelen uit de Cote d'Azur Collectie zijn hun onderhoudsvriendelijke, duurzame eigentijdse stijl

Duurzaam teak hout:
Teak hout is een oliehoudende hardhoutsoort en staat bekend om zijn duurzaamheid. Hierdoor is deze zeer geschikt voor binnen- en buitengebruik en kan het gedurende vele jaren meegaan. Onze meubelstukken zijn gemaakt van stevig midden-stam hout die aan een strenge selectie onderworpen werd.

Hand gevlochten Viro Wicker
Onze hand gevlochten Viro Wicker is een duurzame en hoogwaardige vlechtwerkdraad, welke een samenstelling is van reeds gekleurde vezels met polypropyleen. Dit resulteert in een lange, kwalitatieve vlechtdraad die de natuurlijke look en feel van de rotan behoudt. Niettegenstaande deze kunststofdraad licht in gewicht is, is het materiaal heel sterk en slijtvast met het grote voordeel zeer gemakkelijk in onderhoud te zijn en uitermate bestand tegen alle weersomstandigheden. Kortom 100% jarenlang gebruiksgemak !

Onderhoudsvriendelijk:

Teak hardhout, Viro Wicker en Sunproof Outdoor stoffen zijn duurzame materialen die niet snel verslijten, dit betekend dat deze materialen lang meegaan zonder intensief onderhoud en zeer gemakkelijk schoon te maken zijn met water en zeep. Eenvoudig reinigen met een zachte borstel of doek kan voldoende zijn om vuil en aanslag te verwijderen.

Specificaties

chevron-down chevron-up
Main color Teak